REBRUSH -  Dags att updatera kunskaperna som My Spirit Yoga lärare - din årliga uppdatering.
 

En uppdateringskurs för Diplomerade My Spirit Yogalärare med syfte att refresha kunskaperna, repetera moment och även ta del av nya pass och processer.
Datum 2020: 8-12 aug & 26-30 sept 2020
Datum 2021: 7-11 aug & 25-29 sept
Denna kurs är obligatorisk för verksamma My Spirit Yogalärare och innebär en uppdatering och aktualiserande av sitt lärardiplom. Vilket innebär rätten att undervisa som MSY lärare.
Syfte:
För att du som MSY lärare ska hålla en hög kvalitet i din undervisning och vara uppkopplat på din "spirit" och kunna arbeta genom din psykokinetisk intelligens,  hålls dessa uppdateringar. 
Innehåll:
Dagarna handlar upprepningar, om utveckling med fokus på dig som MSY lärare, om nyheter och man kan även boka en funktionsmedicinsk analys för att kolla upp kroppens behov så att man kan fortsätta att vara på topp:)

Dessa uppdateringar är obligatoriska i 5 år efter avslutat utbildning och leder till en certifiering. Efter det är de frivilliga och förhoppningsvis ett härligt sätt att få handledning, få återhämtning, ladda upp , ladda om och utvecklas som lärare tillsammans med likasinnade.
VARMT VÄLKOMMEN!!!