NYHET
Du som gått Barskurs och vill byta bars (100:-) eller prova på Bars ( 500:-/halvtimme),  kan göra det på måndag- kvällar i stockholm/östermalm. Boka här

ACCESS: 5 DAYS TO CHANGE  - LEVAGÅRDEN - DALARNA

Ett härligt och kraftfullt sätt att ta del av ACCESS-kurserna ovan är att göra det i en retreat-miljö i kombination med yoga och omgiven av härlig natur. I ACCESS retreat får du BARS (beskrivna nedan) i kombination med my spirit yoga och skön natur.  

Aktuella datum HT 2017
1 okt -4 okt 
My Spirit yoga, Access bars,
Bara Kurs: 2500 kr,
Med Allt: 8500 inkl  retreat, kost & logi.. 

Normal priser för veg. kost och boende
Kost och logi i tvåbäddsrum 1200:-/dag och natt (Veg. Mat)
Kost och logi i flerbäddsrum 900:-/dag och natt (Veg. Mat)
Eget rum eller hus går att ordna då betarlar man extra för det.

Sammanlagt; 3 Access kurser, My Spirit yoga kost och logi: 13500:-

ACCESS Consiousness TM

"Empowering YOU to know that You know"

Access Consciousness är ett sätt att se och tänka på verkligenheten som ger ökade möjligheter och enorm lättnad. Det ger dig kraften att ta tillbaka det du redan vet om livet och dig själv. Att leva i frågan kan verka fånigt men det är ett underbart sätt att få tillgång till oanade möjligheter.  Access innehåller en uppsättning dynamiska verktyg och processer som öppnar upp för möjligheterna i livet. Det ger dig tillgång till mer av DIG,  ökar din medvetenhet enormt och skapar djup vila och avslappning...

Access Consciousness är ett spännande perspektiv på Oneness. Medvetenhet liksom oneness omfattar allt och dömer inget! 

Är det liv du lever tillräckligt för dig?
Vad är medvetenhet? Att inkludera allt och inte döma något. Det handlar om att leva i frågan och om att ge dig tillit till det du redan vet. Tänk om du är den som skapar ditt liv? Är du villig att upptäcka precis hur fenomenalt annorlunda du faktiskt är?

 "Obs varning:) - detta är inget för nyfikna personer man behöver vara verkligt intresserad av förändring för att kunna gå dessa kurser";))))

 

"5 DAYS OF CHANGE"  med ACCESS BARS, FOUNDATION och LEVEL 1

Vill du ha tillgång till dig, känna expansion flöde och harmoni samtidigt? 

 "Access 5 days to change" Retreat. Det här är ett riktigt mysretreat men kursen ger dig även kunskap och förmågan att lära dig om hur du kan ta genererande och meningsfulla beslut för dig själv och din kropp inom livets alla områden.
Retreatet fokuserar först och främst på återhämtning men även på frigörande av livsenergin, få tillgång till sig själv (dvs hämta hem sig själv) och medvetandeutveckling. Vi startar morgonen med yoga. Allt i en storslagen natur.

Vad ska till för att du ska ta hand om dig nu?

  • Det här reatreatet är till för dig som behöver fenomenal återhämtning och mental vila.
  • Det är till för dig som vill få verktyg till att skapa mera och kunna ta genererande beslut bortom ältande.
  • Det är till för dig som vill ha sann Livshälsa.
  • Det är till för dig som "alltid" har behov att förändra allt till det bättre men som inte tar tid till att ta hand om dig själv så bra.
  • Det är till för dig som vill öka din medvetenhet och dina möjligheter och vara mera du!
  • Det är till för dig som vill få ut mera av livet på alla plan och få nya perspektiv på livet.


Vad ska till för att du ska komma till ett retreat?

Talk to animals! Foto: Minanda Fritz
Talk to animals! Foto: Minanda Fritz

 
Medvetenhet handlar om förmågan att vara närvarande i ditt liv i varje ögonblick utan att döma dig själv eller andra.
Det är förmågan att ta emot allt, att inte avvisa något, och att skapa allt det du önskar i livet – bättre än det du har just nu och mer än du kan föreställa dig. 

Hur skulle det vara om du var villig att bry dig om och ta hand om dig? Hur skulle det vara om du öppnade dörrarna till att vara allt det du har bestämt dig för är omöjligt att vara?

Vad krävs för att du ska inse hur viktig du är för vad som är möjligt i världen?

BARS - Måste upplevas!

Den första kursen i Access är Bars. Syftet med Bars är att visa människor att de bara kan slappna av och ta emot. En Bars - "behandling " innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppta taget om allt det som hindrar dig från att ta emot.

Bars balanserar höger och vänster hjärnhalva och skapar skön avslappning i kroppen.

Det här är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.

Längd: 1-dag
Kostnad: 2.500:- / 1250:- om du repeterar
 

FOUNDATION -
ger perspektiv

Grundkursen handlar om att befria dig från det som begränsar dig och ta steget ut i oändliga möjligheter för att verkligen ha allt du önskar i ditt liv. Du kommer att upptäcka hur beslut, dömanden, förutfattade meningar och gamla föreställningar skapar din verklighet och bli medveten om din storhet utifrån den du är, så att du kan förändra det som inte fungerar för dig och ditt liv.

På de här kurserna får du de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna vara mer medveten i alla aspekter av ditt liv och lätt och enkelt städa bort denna antimedvetenhet och omedvetenhet. Du kommer att få en enastående verktygslåda i form av praktiska, konkreta processer som fungerar i verkliga livet, så kurserna är inte slut utan fortsätter när du ger dig ut i världen – de är bara början på ditt liv som en mer medveten varelse.

Längd: 2-dagar
Kostnad: 5 800:- / 2.850:- om du repeterar

LEVEL 1 - ger val och oändliga möjligheter

Level-1 handlar om att befria dig från det som begränsar dig och ta steget ut i oändliga möjligheter för att verkligen ha allt du önskar i ditt liv. Du kommer att upptäcka hur beslut, dömanden, förutfattade meningar och gamla föreställningar skapar din verklighet och bli medveten om din storhet utifrån den du är, så att du kan förändra det som inte fungerar för dig och ditt liv.

På de här kurserna får du de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna vara mer medveten i alla aspekter av ditt liv och lätt och enkelt städa bort denna antimedvetenhet och omedvetenhet. Du kommer att få en enastående verktygslåda i form av praktiska, konkreta processer som fungerar i verkliga livet, så kurserna är inte slut utan fortsätter när du ger dig ut i världen – de är bara början på ditt liv som en mer medveten varelse.

 Längd: 2-dagar.
Kostnad: 5 800:- / 2.850:- om du repeterar
 

ACCESS Coaching
-making you vibrant and get you and your power back!

ACCESS Coaching tar sin utgångspunkt i att allt är möjligt och att det (nästan alltid :)) är vi själva som sätter upp gränser för vad vi kan åstadkomma. 

I ACCESS coaching varvas frågeställningar, ACCESS Clearings med intuitiv guidning för att synliggöra tankemönster som låser fast dig i begränsningar. 

Inga förkunskaper krävs. 
En genuin önskan att utvecklas och att frigöra mer skaparkraft är en grund för att ACCESS Coaching ska supporta dig i att blomstra och göra det du vill livet.

ACCESS coaching passar i Business, för att vitalisera relationer, för din personliga utveckling.

 


"What will it take for  you to have fun, 
live your potential and
create flowering businesses?"