My Spirit Yogalärarutbildning - anno 2003

AKTUELLT 
KALENDARIUM
2024
Tryck på länken HÄR

Artikel i tidningen yoga för dig 2014

Välkommen till 
My Spirit Yogans värld:)

"My Spirit Yoga (MSY) och dess yogalärarutbildning är ett kontextorienterat, holisitiskt och transformativt yogasystem. Ett yogakoncept med många “recept” utvecklade av Minanda Fritz, sprunget ur behovet av att vilja dela och undervisa i yoga med helhet, känslomedvetenhet  och medvetandeutveckling!
My Spirit yoga (MSY) erbjuder en yogautbildning på djupet som handlar om medveten förändring och att ta tillbaka sig själv, sin kraft, sin fulla potential. MSY "verktygen" erbjuder möjligheten att kunna förändra det man vill i livet och att skapa och leva medvetet.  
Utmärkande drag inom MSY är medvetandeutveckling, känslohantering enligt EMC, smärthantering,  ljudning, personlig utveckling, klassisk yogafilosofi och modern yogapsykologi a´la Minanda, andning och att hitta tillbaka till sig själv, sin "Spirit" och livsenergi!

MSY systemet omfattar balanserande mjuka, rytmiskt stärkande övningar, mantran, andningsövningar och meditation. Övningarna tonar upp,  återhämta och genererar nervsystemtet, balanserar  höger och vänster hjärnhalva, frigör stress, ökar livsenergin och bidra till varande I nuet.  
"Take back your fluffiness" är ett uttryck inom MySpiritYoga som handlar om att vara i nuet  och ladda upp sin livsenergi. Att bli laddad och full på sig själv:)
Essensen är ökad medvetenhet om kroppen, livsenergin, känslor, tankar och var man väljer att hålla sitt fokus.
Med andra ord vi behöver energi för att välja att skapa I livet. Vid ett "genererande" My Spirit yoga pass känner man sig fri och expanderad, medvetet närvande och samtidigt väldigt avslappnad. En upplevelse av jordning, stillhet och samtidigt tyngdlöshet och uppladdning finns i  kroppen och att vara tillbaka till sig själv. Passet ska ge inspiration och gärna någon självinsikt som frigjort livsenergin. Mer än 100 MSY-lärare har utbildats sen 2003.  

Om MSY yogalärarutbildning
Hitta en utbildad MSY yogalärare i sverige!
Det unika med MSY skapar ett effektivt sätt att transformera det undermedvetna till medveten livsenergi."
MY SPIRIT YOGA PASSAR ALLA ÅLDRAR
Varmt välkommen:)

Minanda Fritz,  Grundare   

Artiken i SN

Hitta en godkänd

My Spirityogalärare