Feedback från tidigare deltagare på My Spirit yogalärarutbildningen

"Den här utbildningen handlar inte om att bli yogainstruktör, den handlar om att frigöra sin livsenergi och att leva sin potential - bokstavligen! Utbildningen i sig är en livstransformerande process, om man är villig att möta sig själv.  Mina förväntningar har infriats med råge." Malin

"Den här utbildningen låter sig inte sammanfattas så lätt. Den är en introduktion till yogan som går igenom ashtanga yogans åtta steg, men också ytterligare steg som ingår i My Spirit filosofin. Teorin ger ett ramverk för personlig utveckling. 
Det handlar inte bara om att leda yoga, det handlar främst om att ta ledarskapet över sitt eget liv."
Fredrik 

"Yogautbildningen har gjort mig mer medveten om saker jag sökt hela tiden (egentligen) men omedvetet! Nu har jag hittat min väg, den jag förlorade tidigt i mitt liv." Anna

"Jag har gjort ett ärligt försök att hitta något som ni kan ändra på så att utbildningen kan bli ännu bättre, men jag är bara så totalt nöjd. Med kärlek, Malin"
Mera sagt om utbildningen

" - Minanda öppnar upp för en ny värld och identifierar direkt vad var och en behöver jobba med under utbildningen, för att snabbt skapa en positiv utveckling och transformeras på My Spirit Yogans väg. Jag har transformerats mitt liv och fått klarhet om varför jag är som jag är och vad jag vill i livet. Tusen tack för allt stöd uppmuntran under utbildningen. Utan det hade jag aldrig klarat av att gå igenom allt yttre och inre motstånd"  Lina 

"- Ett omvälvande år som förändrat stora delar av mitt liv, så kan jag nog sammanfatta My Spirit yogalärarutbildningen. Alla förväntningar har infriats med råge . Det här är verkligen en utbildning där man gör ett avstamp till något nytt och utvecklar sig själv på många plan. Att bli mer av sig själv och se möjligheter att skapa från ingenting och hela den verktygsbank som erhållits är en grund som gör framtiden spännande. Minanda lotsar sina elever på ett proffesionellt, ödmjukt och bemötande plan där ärlighet ger en fast guidning som öppnar upp för det eleven behöver  se närmare på för att komma vidare i sitt liv, något som jag verkligen uppskattat. För mig har utbildningen inneburit förverkligande av en dröm om att jobba med yoga. Jag känner mig trygg i den grund jag fått och den kvalitetssäkring som ligger i uppdateringar varje år ger även styrka åt kvalitet när man pratar med företag och arbetsgivare. Marknaden för yoga är växande och vilken utbildning man har blir av stor betydelse. My Spirit yogalärarutbildningen har hög kvalitet och det helhetsperspektiv som ges är unikt. Jag kan varmt rekommendera utbildningen. MARIANNE"

"I morse efter mitt lugna MySpiritYoga pass fick jag jätteont i korsryggen, kunde inte gå, greps av panik och kände mig totalt skräckslagen för att det gjorde så ont. Har känt att det känslomässigt legat och grott senaste veckan men har inte vågat se på det och släppa fram det. Till slut gjorde det så ont att jag hyperventilerade och nedre delen av kroppen skakade. Då kom avgrundsgråten och jag ljudade som sist på retreatet (haha hoppas inte grannarna var hemma). Grät till och från i säkert en halvtimma tills kroppen var klar.. och sedan kunde jag gå igen och det var bara lite lite smärta kvar i korsryggen och jag kände mig lätt. WOW!!!!! Stort tack för att du har skapat denna utbildning Minanda, den har gett mig livet tillbaka :) " Deltagare 2016

"-Ett varmt tack till Minanda och Pärlan för ett spännande och utvecklande utbildningsår till diplomerad yogalärare. Jag har fått med mig en bred kunskap inom My Spirit Astanga Yoga-filosofin och känner att året varit mycket innehållsrikt för mig och min personliga utveckling. För ett år sedan vågade inte tro på att jag idag skulle stå som yogalärare och börja arbeta med människor.  Det känns fantastiskt att ha fått så många upplevelser och verktyg under utbildningen och jag ser fram emot att få bidra till min omvärld med större medvetenhet och livshälsa. Namaste! Lotta"

"- Den här utbildningen låter sig inte sammanfattas så lätt. Den är en introduktion till yogan som går igenom ashtanga yogans åtta steg, men också ytterligare steg som ingår i My Spirit filosofin. Teorin ger ett ramverk för personlig utveckling.
Det handlar inte bara om att leda yoga, det handlar främst om att ta ledarskapet över
sitt eget liv." FREDRIK"

"Yogautbildningen har gjort mig mer medveten om saker jag sökt hela tiden (egentligen) men omedvetet! Nu har jag hittat min väg, den jag förlorade tidigt i mitt liv. ANNA"

"Den här utbildningen handlar inte om att bli yogainstruktör, den handlar om att frigöra sin livsenergi och att leva sin potential - bokstavligen! Utbildningen i sig är en livstransformerande process, om man är villig att möta sig själv.
Mina förväntningar har infriats med råge." MALIN

"A) Feedback från helg! Mycket intressant! Den tredje dagens eftermiddag var svårt att ta in någonting för det blev så mycket. Liten svårt med sanskrit och engelska. Fantastiskt att äntligen hitta någon som går genom det som händer i gruppen och inte bara fortsätter som ingenting hade hänt! Det var en upplevelse! Deltagare 2014"
 
"En underbar, givande, krävande, rolig, transformerande, allomfattande utbildning som är bland det bästa jag gjort i mitt liv. Jag känner mig nu friare, lättare, gladare, mer förtröstansfull, med medveten, öppnare, modigare och mer fokuserad. Lite mindre självupptagen, har liksom ett större, friare perspektiv. Jag har bränt mycket dålig karma och brutit flera trista tankemönster och vanor.
Jag har mycket kvar, på ett sätt känns som det bara börjat - som första kapitlet i
andra delen av mitt nya liv." Deltagare 2009"

"Den här utbildningen har utan tvekan varit det bästa jag har gjort. Jag är så glad och tacksam för allt jag har fått av er, Minanda och Pärlan. Alla insikter, alla redskap, all kärlek, all medvetenhet, all livsfilosofi, alla nya perspektiv och all inspiration! Det är fantastsikt vad ni ger, ger och ger!Jag hade höga förväntningar när jag började utbildningen i januari, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig en så omfattande och givande tid som det har varit. Jag är mer än nöjd. Jag är evigt tacksam för att ni har delat med er på ett så enkelt, ärligt och självklart sätt av er kunskap och era erfarenheter.
Det bästa med utbildningen har varit den inre resan och tanken om att vi alla är fullkomliga själar med en fantastisk potential och att vi alla hör samman och att vi inte är det vi ser/det vi tror att vi är. Jag älskar djupet i utbildningen, och hur ni proffsigt och med en stor portion humor väglett oss in i en annars väldigt esoterisk värld som kan vara svårtbegriplig, "skum", främmande och skrämmande. Ni har tagit oss till kärnan och låtit oss utforska livet ur helt nya synvinklar. Tack vare ert stöd, er uppmuntran och fokus har jag kunnat släppa på en mängd blockeringar och "parasiter" som har hindrat mig från att uppleva livet fullt ut! Det har varit en verkligt befriande utbildning! Deltagare 2011"

"En av de större insikterna som utbildningen har gett mig är att jag kan VÄLJA att leva ett liv i glädje och lätthet. Och att jag är värd det! Mina relationer till mina nära och kära har också förbättrats. Tack vare medvetenheten om energier tar jag inte längre saker och ting personligt på samma sätt. Nu kan jag se att tankar och känslor till 99 procent varken tillhör mig eller mina medmänniskor! Det är bara energi! Den insikten har förändrat min världsbild markant.Det finns så mycket att säga om den här utbildningen men den låter sig inte sammanfattas så lätt. Slutbetyget blir 10 på allt: Pedagogik, relevans och innehåll. Malin


"Ett varmt tack till Minanda och Pärlan för ett spännande och utvecklande utbildningsår till diplomerad yogalärare. Jag har fått med mig en bred kunskap inom My Spirit Astanga Yoga-filosofin och känner att året varit mycket innehållsrikt för mig och min personliga utveckling. För ett år sedan vågade inte tro på att jag idag skulle stå som yogalärare och börja arbeta med människor.  Det känns fantastiskt att ha fått så många upplevelser och verktyg under utbildningen och jag ser fram emot att få bidra till min omvärld med större medvetenhet och livshälsa. Namaste! Lotta"