REBRUSH
Dags att updatera kunskaperna som My Spirit Yoga lärare - din årliga uppdatering?

"Tack för en otroligt välbehövlig och givande uppdatering!️ För mig är det inte bara uppdatering utbildningsmässigt utan mer som en uppdatering av hela mig själv! På ett år händer mycket. Man stöter på olika utmaningar längs vägen, både i yogakurserna men också livet utanför. Här finns utrymme att ställa frågor, ventilera och få vägledning. Man får tid att landa och koppla av, färskar upp minnet och får ny inspiration! Himla härligt också efter att ha varit kursledare, att få vara elev och bli guidad i övningar och att själv få dela sina egna funderingar och sitt innersta. Kram och tack, Nathalie (2020)" ️
 

En uppdateringskurs för Diplomerade My Spirit Yogalärare med syfte att refresha kunskaperna, repetera moment och även ta del av nya pass och processer.
Datum 2020: 8-12 aug & 23-26 sept 
Datum 2021: 7-11 aug & 23-27 sept
Denna kurs är obligatorisk för verksamma My Spirit Yogalärare och innebär en uppdatering och aktualiserande av sitt lärardiplom. Vilket innebär rätten att undervisa som MSY lärare.
Syfte:
För att du som MSY lärare ska hålla en hög kvalitet i din undervisning och vara uppkopplat på din "spirit" och kunna arbeta genom din psykokinetisk intelligens,  hålls dessa uppdateringar. 
Innehåll:
Dagarna handlar upprepningar, om utveckling med fokus på dig som MSY lärare, om nyheter och man kan även boka en funktionsmedicinsk analys för att kolla upp kroppens behov så att man kan fortsätta att vara på topp:)

Dessa uppdateringar är obligatoriska i 5 år efter avslutat utbildning och leder till en certifiering. Efter det är de frivilliga och förhoppningsvis ett härligt sätt att få handledning, få återhämtning, ladda upp , ladda om och utvecklas som lärare tillsammans med likasinnade.
VARMT VÄLKOMMEN!!!
 

"Jag tycker uppdatering är bra för att hålla kunskapen vid liv och för att man så lätt glömmer mycket av det man lärt sig. Även att fräscha upp min egen energi och ta emot och bli guidad i övningar och samtal. Även gemenskapen med andra lärare (2020)"