YOGA IN ENERGIN I DITT FÖRETAG
My Spirit Yoga erbjuder en vila och återhämtning. Under ett pass kan du helt släppa taget om vardagen en stund. My Spirit Yogan är ett redskap för både känslohantering (exempelvis stresshantering) och utveckling och på våra yogaklasser har du möjlighet att fylla på med styrka, balans och smidighet för både kropp och sinne. Vår företagsyoga håller vi på din arbetsplats.

Yoga för effektivare arbetsliv
Forskning visar att MSY Yoga både kan skapa bättre relationer på arbetsplatsen samt hjälpa chefer och medarbetare att ta effektivare beslut. Så förutom effektiv återhämtning så skapar yoga effektivitet på arbetet.
Källa: Pilotstudier på MSY lärarutbildningen och Handelshögskolan Stockholm, https://www.hhs.se/sv/om-oss/news/2015/mediterande-chefer-fattar-battre-beslut/

KONTAKTA Minanda för ett förslag
Minanda Fritz, Ansvarig
Tel 070-4678277, minanda@myspirityoga.se 
ADRESS
Banergatan 9, 114 56 Stockholm

Vi erbjuder helhetskoncept med yoga för dig och ditt företag där alla anställda får tar del av hela vårt utbud till förmånligt pris, kontakta oss för prisförfrågan.  Vi skapar även skräddarsydda koncept utifrån era behov.
Exempelvis:
WORKSHOPS i YOGA OCH MEDITATION. 

  • Chefsyoga - för att orka att stödja
  • Ledningsyoga - för effektiva beslut
  • Kontorsyoga - i stolen
  • Stressyoga - vid stor stress
  • Kylskåpsyoga - för stela
  • Ta en pausyoga - för alla


INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR. Föreläsning om stresshantering vid kundrelationer, känslohantering vid arbetsplats konflikter, skapa skönare arbetsmiljö med Feng Shui, kost- och hälsa enligt Ayurveda, på din arbetsplats.
LUNCHYOGA. Specialerbjudande för företagsgrupper. 

SAMTAL PÅ DIN ARBETSPLATS .
Individuella program med samtal och stöd kan utformas för att skapa mera effektivitet hos personal och ledning.  
Dessa samtal kan göras på arbetsplatsen eller hos oss.